kleurslogan-01

home > drukwerk > specials

Specials

Kijk op www.drukkervanderegio.nl voor ons gehele assortiment, heeft u speciale wensen die hier niet bij staan neem dan contact met ons op.


Behalve dat we deurhangers, flessenhangers, vlaggen, banners, flesetiketten, pvc-spanzeilen, roll-up banners, zelfklevende ansichtkaarten, brochures gehecht en gelijmd tot wel 360 pagina's, bedrukte ringbanden, in offset-rotatie gedrukte kranten en brochures, plano drukvellen en nog veel meer leveren, willen we er toch enkele uitlichten:

Zoals u merkt, gaat het te ver om van al onze producten de specificaties met bijbehorende aantallen en prijzen te vermelden. Daarom zag u een beperkte opsomming van ons productenscala met bij enkelen een wat ruimere omschrijving.

Wilt u specifieke prijzen weten of gewoon even wat meer details? Neem gerust contact op. Klik voor onze gegevens op het tabje 'contact', rechtsbovenaan op deze website. Daar vindt u wat u zoekt om ons te bereiken, maar ook de gegevens om bijvoorbeeld grote bestanden te sturen, informatie om zelf uw bestanden op drukwerk-geschiktheid te controleren en tips om uw drukwerk de juiste uitstraling te geven.

Keuze uit verschillende leveringstermijnen met bijbehorende tariefstelling,
genoemde tarieven met standaard leveringstermijn van 4-9 werkdagen, af bedrijf Boxmeer.
Er worden opstartkosten berekend.

uitleg bedrukking:
1/0 = enkelzijdig in 1 kleur opdruk
2/0 - enkelzijdig in 2 kleuren opdruk
4/0 = enkelzijdig full colour (4-kleuren) opdruk
4/1 = dubbelzijdig full colour voorzijde, 1 kleur (zwart) achterzijde

 


 

 

Content tabslide-back