kleurslogan-01

home > drukwerk > buitenreclame

U zoekt een mooie buitenpresentatie?


Reclameborden en -zeilen tegen de laagste prijs! Werkelijk elk formaat en elke uitvoering leverbaar.

Kijk op drukkervanderegio.nl en bereken de laagste prijs.

en we geven u de beste prijs, incl. afwerking van uw spandoek of vlag.
 

Spandoek 510 grams

Bisonyl/PVC doek (510g/m2) is geschikt voor zowel indoor als outdoor en wordt gebruikt voor de productie van spandoeken van klein tot mega formaat. Deze spandoeken worden veelal aan bedrijfspanden en steigers gemonteerd en is brandvertragend. Wij kunnen dit materiaal tot 5 meter breed in één deel printen. Door delen aan elkaar te bevestigen kunnen ook grotere afmetingen worden vervaardigd. Staat uw formaat er niet bij? Bel even 0485 520531.

Mesh-doek / gaatjesdoek

Meshdoek (350g/m2) is een geperforeerd doek dat winddoorlatend is. Door deze eigenschap is het uitermate geschikt voor de grotere formaten spandoeken. Tevens is dit materiaal brandvertragend. Wij kunnen dit materiaal tot 5 meter breed in één deel printen. Door delen aan elkaar te bevestigen kunnen ook grotere afmetingen worden vervaardigd. Andere formaten op aanvraag.

Polyester vlaggendoek

Polyester vlaggen doek (115g/m2) is geschikt voor zowel indoor als outdoor. Dit materiaal wordt vooral gebruikt voor vlaggen op evenementen of bedrijfspanden. Het drukbestand schijnt 95% door. Wij kunnen dit materiaal tot maximaal 1,5 meter breed in een deel printen. Door delen aan elkaar te bevestigen kunnen ook grotere afmetingen worden vervaardigd. Afwijkende formaten op aanvraag.

Block-out doek (dubbelzijdig) * onze scherpe prijs op aanvraag

Block- out doek (600g/m2) is geschikt voor zowel indoor als outdoor. Dit doek is een zwaar frontlit met een zwarte kern waardoor hoogwaardig dubbelzijdig printen mogelijk is. Dit materiaal is ideaal voor bijvoorbeeld banieren welke dubbele uitingen heeft. Wij kunnen dit materiaal tot 3,20 meter breed in één deel printen. Door delen aan elkaar te bevestigen kunnen ook grotere afmetingen worden vervaardigd. Prijs op aanvraag.

* = prijs op aanvraag!

Andere specificatie?
Vraag het aan via telefoon 0485 520531 of mail Info@drukkervanderegio.nl


 

Content tabslide-back