kleurslogan-01

home > printwerk > rugnummers

Rugnummers!


we houden het simpel: u het evenement, wij de startnummers. Eenvoudig kiezen, lage kosten en to-the-point kwaliteits-startnummers.

Onze startnummers zijn gemaakt van milieuvriendelijk TygerPaper, Tyvek of vaker inzetbaar PVC.

Ons LionPaper is een scheurvaste, versterkte papiersoort, biologisch afbreekbaar en voor een eenmalig evenement perfect inzetbaar.
Het materiaal is FSC-gecertificeerd en breekt af in een bepaalde tijd. Bevat geen synthetisch materiaal, vochtwerend en is prima bestand tegen scheuren maar voelt toch aan als gewoon papier. En de kosten zijn heel laag!

Tyvek is een vezelversterkte papiersoort. Prima voor heel lange afstanden of meerdaagse evenementen.  Tyvek op Wikipedia

Het PVC is een stevige kwaliteit materiaal, dat voorbedrukt is met ons webadres en door deze sponsoring erg laag in prijs maar zeer hoog in kwaliteit. Daarentegen wel stugger dus wellicht wat minder prettig in gebruik.

Alle startnummers zijn aan de achterzijde voorzien van een in te vullen medisch paspoort, 4 gaten rondom voor bevestiging aan het shirt en aan de voorzijde van een duidelijk leesbaar, uniek zwart gedrukt nummer. Eventueel met sponsoring.

Uitvoering is mogelijk in kleur of zwart.

Content tabslide-back