kleurslogan-01

home > ons bedrijf

Bedrijf


Ons doel is een vooruitstrevende, betrouwbare, professionele en maatschappelijk verantwoorde aanbieder te zijn voor de realisatie van de communicatie-uitingen van organisaties, verenigingen en instellingen. Terwijl ook particulieren van harte welkom zijn!

Betrouwbaar
Wij willen betrouwbaar zijn naar onze klanten, leveranciers en overige partijen. Dit is een belangrijke kernwaarde voor ons bedrijf, we beschikken over jarenlange ervaring op ons vakgebied en hebben uitgebreide kennis van de mogelijkheden. Samen werken we aan onze toekomst.

Professionele dienstverlening
Fortrass.nl staat altijd open voor vragen en opmerkingen van haar klanten en beantwoord deze met professionaliteit, kennis en ervaring. Wij werken voortdurend aan onze dienstverlening en willen dit naar u optimaliseren. Daarom zijn wij altijd geinteresseerd in uw mening en staan open voor verbetering.

Maatschappelijk verantwoord
Fortrass.nl vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen heel belangrijk en probeert voortdurend een bijdrage te leveren aan de maatschappij en milieu.

 

Drukkervanderegio.nl: sinds 1 oktober 1996 succesvol in Boxmeer


Hoe het begon ...

Reeds in de jaren '80 waren we in Overasselt al actief op grafisch gebied; na de overname van het stencilbedrijf van een familielid werd al snel overgestapt op offset-machines en de bijbehorende randapparatuur.
De aanwezige fotostudio en -handel werd langzaam afgebouwd om tenslotte op 1 oktober 1996 in Boxmeer een geheel nieuw bedrijf op te starten onder de naam: Boxmeerse Kopieer- en Printcentrale.

Gelegen aan de Burg. Verkuijlstraat destijds naast Basismarkt (nu Emté) werd een piepklein pand van 65 m² gehuurd. Nadat Naaimachinehandel Engelaar Nacom uit het naburige pand vertrok, werd dit pand erbij getrokken door een deel van de tussenliggende muur te verwijderen. Toen zijn ook de eerste stappen op internet gezet en konden klanten voor het eerst printbestanden via e-mail toesturen.

Dat was al een hele stap. De opdrachten konden al worden opgestart, nog voordat de klant daadwerkelijk 'in huis' was geweest.
Door kosten te besparen, ofwel door tegen dezelfde huurprijs een veel groter pand te betrekken werd binnen enkele jaren weer sterk uitgebreid.

Nu al weer wat jaren geleden, zijn we verhuisd naar de Rijkevoortseweg 5a, alwaar we weer goed bereikbaar zijn.
 

Drukkervanderegio.nl

Doordat de samenleving en de manier van kopen en verkopen veranderd is, is Fortrass.nl in Juni 2012 begonnen met het opstarten van een webshop genaamd Drukkervanderegio.nl. Via deze webshop kan al het drukwerk online besteld en betaald worden. Drukkervanderegio.nl is een mooie toevoeging die voor iedereen online en altijd bereikbaar is.

 

 

 

Content tabslide-back