kleurslogan-01

home > vragen > aflevering

Vragen over de aflevering

 

Zijn er kosten verbonden aan bezorging?

In principe zijn er geen kosten verbonden aan bezorging, op voorwaarde dat het een levering betreft binnen Nederland op een huis- of bedrijfsadres. We kunnen niet bezorgen op een Postbusnummer of antwoordnummer.

 

Kan ik kiezen wanneer ik mijn drukwerk wil ontvangen?

U heeft de keuze om het drukwerk te laten bezorgen of om het zelf op te komen halen. Bij bezorging is er geen keuze mogelijkheid voor het bezorg-tijdstip. Bij het ophalen van uw bestelling kunt u terecht op maandag t/m donderdag van 8.00-12.30 uur en van 13.30-17.00 uur, op vrijdag van 8.00-12.30 uur en van 13.30-16.00 uur.

 

Hoe laat wordt mijn bestelling afgeleverd?

Uw bestelling wordt verzonden met UPS, Kiala of PostNL, het tijdstip van levering is afhankelijk van de route die gereden wordt. Uw drukwerk wordt enkel aangeboden op werkdagen tussen 09:00 & 17:00 uur.

 

Wat gebeurd er indien ik niet aanwezig ben op het afleveradres?

Alle leveringen vinden plaats tussen 09:00 en 17:00. Indien u niet aanwezig bent op het moment dat de chauffeur bij u langskomt, wordt het drukwerk de volgende werkdag opnieuw aangeboden. U krijgt dan wel een briefje in uw brievenbus. Mocht u de volgende dag weer niet thuis zijn, dan kunt u eventueel een berichtje voor de chauffeur ophangen het pakketje bij de buren te bezorgen. Indien u na 3 afleverpogingen het drukwerk nog niet hebt kunnen ontvangen, wordt dit teruggestuurd naar ons bedrijf en zullen er nieuwe leverkosten in rekening gebracht worden.

 

Is een levering naar het buitenland mogelijk?

Dit is in bepaalde gevallen mogelijk, neem voor de levertijden en kosten eerst contact op.

Tel. 0485 520531

 

Content tabslide-back