kleurslogan-01

home > printwerk > grootformaat

Printen op grootformaat


Posters / Bouwtekeningen

Voor grootformaat in zwart en full-colour, zowel technisch als in halftoon kunt u prima bij ons terecht. Wij hebben de perfecte mogelijkheid uw digitale bestanden uit te printen op grootformaat.
Kleine oplage's tot 15 stuks van 1 versie worden geprint, terwijl iets ruimere oplages al snel heel goedkoop gedrukt kunnen worden.
Bijvoorbeeld 100 A2's voor nog geen euro per stuk. Zie de prijstabel op drukken > posters voor de meest recente prijsinformatie. Heel handig voor bijvoorbeeld uw week-aanbiedingen, beursaankondigingen, speciale activiteiten van uw vereniging.

Gangbare formaten zijn:


Grootformaat Kleur / Technische (bouw-) tekeningen

In kleur worden uw grafische bestanden met onze Epson 9800Pro standaard geprint op 180 grs. Double-Weigth Matt Photo papier om een zo hoog mogelijke afdruk kwaliteit te verkrijgen in combinatie met een hoge vingerafdruk- en vocht- en scheurbestendigheid. Heeft u de voorkeur voor een glossy foto-kwaliteit? We hebben het in huis! Loop even binnen, dan zullen we u verbazen wat we daarin wat betreft kwaliteit kunnen bereiken.

Technische tekeningen worden standaard geprint en gevouwen op 80 grams HVO.
Zie de prijslijst hieronder.

Vrijwel alle gangbare bestandsformaten (voor Mac en Windows) kunnen verwerkt worden, raadzaam is wel om even contact op te nemen met een van onze medewerkers zodat u zeker weet dat we uw bestanden ook kunnen printen. Levert u aan in Pdf dan kunnen we eigenlijk altijd uit de voeten met uw document. Voorwaarde blijft dat u 1:1 aanlevert.

Heeft u moeite de juiste pdf's aan te leveren? We helpen u aan een prima en gratis pdf-programma. Kijkt u voor uitleg op pdf maken. Desnoods installeren we het pdf-programma bij u thuis op uw Pc!

Grootformaat enkelzijdig kleur, technisch / grafisch
- technisch
80 grams HVO
technisch
90 grams Mc matt
technisch
180 grams Mc matt
grafisch
180 grams Mc matt
grafisch
180 grams Mc satijn
A2 4,95 5,95 7,95 9,45 10,25
A1 9,45 10,95 13,50 17,60 18,75
A0 16,95 19,95 23,95 31,95 33,95
- - - - - -

Let op!

Grootformaat Zwart / Bouwtekeningen

Met onze grootformaat Oce zwart/wit laserprinter/plotter kunnen we .plt- of pdf bestanden uitprinten of uw originele (bouw-) tekening kopiëren t/m A0+ formaat. Bestanden die in zwart/wit afgedrukt dienen te worden kunt u het best aanleveren als pdf- of (technisch) .plt-bestand.

Bent u architect, aannemer of heeft u een technisch bureau?
We kunnen u tegen heel gunstige tarieven grootformaat printwerk leveren! Middels een abonnement bieden wij een een dusdanig lage afdrukprijs dat het u een investering op een eigen grootformaatprinter kan besparen. En omdat we een online-vouweenheid in huis hebben, komen uw tekeningen gevouwen en wel uit de printer!

Heeft u nog geen abonnement? Neem de proef op de som: u het gemak van buitenshuis printen en afwerken en wij bieden u 25% gratis extra afdrukken op uw eerste aanvraag/abonnement!

Zwart kopiëren of printen grootformaat kan ook op 80 grams gekleurd papier en enkele opvallende fluor-kleuren. Let op: in zwart kunnen wij de grootformaten printen én kopiëren.

Aanleverspecificatie:


 

Content tabslide-back