header-meb

Een goede voorbereiding is het halve werk

Waarschijnlijk heeft u op het moment dat u deze site bezoekt al uw boek of (gedichten-) bundel geschreven of bent u bezig met de afronding ervan. Gefeliciteerd daarmee, het heeft u ongetwijfeld veel tijd en moeite gekost alles op papier te krijgen. Wanneer alle teksten zijn verwerkt (bijv. met Word) en u bent er zeker van dat alles er precies zo staat zoals u het graag wilt, dan wordt het tijd om uw boek een vaste, tastbare vorm te gaan geven. Dat is het moment waarop Drukkervanderegio.nl in beeld komt.

De opmaak

U kunt de opmaak van het binnenwerk en de omslag door Drukkervanderegio.nl laten verzorgen. Wij hebben creatieve mensen in huis die uw idee├źn vorm kunnen geven. Meer uitleg hierover vindt u in het menu onder: 'ontwerp'. Het kan ook zijn dat u zelf het ontwerp verzorgt, kijkt u dan onder het kopje 'eigen ontwerp'.

Illustraties

Wilt u illustraties in uw boek of op de omslag? Dan kan dat zowel in zwart/wit als in full colour. Zwart/wit afbeeldingen in het binnenwerk hebben geen invloed op de prijs van de pagina. Voor kleurenafdrukken geldt een meerprijs. Illustraties/afbeeldingen kunnen digitaal worden aangeleverd. Bij afbeeldingen raden wij u aan ervoor te zorgen dat deze minimaal 300 dpi (dots per inch) zijn. Afbeeldingen op papier kunnen door ons (tegen een kleine vergoeding) worden ingescand. Zie ook: 'Kosten'

Hoe levert u alles bij ons aan?

Wanneer u de opmaak zelf heeft verzorgd of door een andere vormgever heeft laten verzorgen ontvangen wij graag 1 digitaal pdf-document van het binnenwerk en apart document van de omslag. Deze documenten, aangemaakt met Primo-pdf kunnen op USB-stick of per e-mail worden aangeleverd.