header-meb

Maak een boek of bundel

Op deze site kunt u vrijwel alle informatie vinden over het in eigen beheer uitgeven van een boek of een gedichtenbundel. Drukkervanderegio.nl heeft de praktische en technische ervaring in het produceren van (hand)­boeken voor particulier en bedrijfsleven. Dit wordt ook wel p.o.d. (printing-on-demand) genoemd.

U kent ons nog niet?

Deze website is een onderdeel van Drukkervanderegio.nl, een grafisch bedrijf gevestigd in Boxmeer in samenwerking met roodvos web & design
Het uitgeven van een boek heeft heel wat voeten in aarde. Vandaar dat we voor dit onderdeel van ons bedrijf een aparte, overzichtelijke website hebben ontworpen. Een website die u stap-voor-stap wegwijs maakt op weg naar uw eigen uitgave.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij doen waar we goed in zijn: het hele grafische traject van ontwerp tot het afleveren van uw boek. Daarbij kunt u verzekerd zijn van een goede en duidelijke begeleiding. Deze begeleiding is kosteloos. Er is bij ons dus geen sprake van een vaste basisvergoeding of iets dergelijks. Klik in het menu op 'kosten' om te zien met welke kosten u wel te maken krijgt wanneer u via Drukkervanderegio.nl uw boek laat produceren.

Wat doen we niet?

We zijn geen uitgeverij en geven u dus geen oordeel over de kwaliteit van de inhoud van uw uitgave. U ontvangt via ons ook geen vergoeding (royalty's), want de verkoop van uw boek regelt u helemaal in eigen beheer en daarmee is de volledige opbrengst voor u! Deze website kunt u wel als hulpmiddel gebruiken bij de verkoop van uw boek.

boek-pagina-01