kleurslogan-01

home > kopiëerwerk > zwart

Neem een abonnement en haal uw voordeel!


Een abonnement?

In ons bedrijf hebben we speciaal voor een vereniging of bedrijf als dat van u, verschillende vormen van abonnementen.
Het kleinste abonnement bevat 1.000 afdrukken. Het voordeligste abonnement biedt 20.000 afdrukken A4 zwartwit. Hierbij spreken we van een 'company deal'; voor u als vereniging of bedrijf de 'perfecte deal'.

Bespaar uzelf veel tijd en ga voor kwaliteit!

Alle afdrukken worden digitaal gemaakt zodat u de hoogste kwaliteit heeft en alle afdrukken boven een aantal van 500 stuks worden voor u gemaakt zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden.

Elk abonnement, hoe klein of groot ook, is niet beperkt door een limiet waarbinnen afdrukken gemaakt moeten zijn: hierin ligt uw grootste voordeel. Uw prijs ligt vanaf de eerste tot de laatste afdruk vast.
Zwart op wit.

Afspraken:

Over bijkomende werkzaamheden (inbinden, vouwen, nieten) en materialen zoals zwaar en gekleurd papier maken we meteen bindende, lage prijsafspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Als u gebruik maakt van een abonnement, weet u zeker dat u de laagste prijs betaalt.

Referenties:

Er zijn zeer veel verenigingen die reeds gebruik maken van onze diensten. Dit strekt zich uit over de hele regio van Noordoost Brabant en Noord Limburg. Maar ook de kleine en hele grote bedrijven weten ons te vinden. Deze inkopers begrijpen dat het in eigen huis verwerken van printwerk en mailings niet altijd de juiste, snelste en dus goedkoopste oplossing is.

Zelf doen of uitbesteden:

Een antwoord hierop hangt vooral van twee belangrijke factoren af: kosten en levertijd.

Kosten:

Het is vaak lastig om exact te bepalen wat uw reprofaciliteit kost, oftewel, wat kost een kopietje uit uw machine nu werkelijk?. Dit wordt onder meer bepaald door de aanschaf en afschrijvingskosten dan wel de leaseprijs van uw kopieermachines, de kosten van onderhoud, toner en papier en uiteraard de personeelskosten. Als u een kopieermachine least, is er meestal sprake van een vooraf bepaald minimum aantal kopieën. U betaalt een contractueel bepaalde (kost)prijs per afdruk, exclusief papier en bovengenoemde kosten.
Zowel voor kopiëren als printen geldt: hoe hoger het aantal afdrukken, hoe lager de prijs per afdruk. Bij een klein kopieerapparaat zijn de kosten per afdruk altijd hoger dan bij een grote machine, die op hoge snelheid grote aantallen draait. Het uitbesteden van uw kopieerwerk aan een gespecialiseerd bedrijf is hierdoor in zeer veel gevallen aantrekkelijk, zowel financieel als in tijd.

Een gespecialiseerd bedrijf als Drukkervanderegio.nl maakt goede afspraken met leveranciers omdat er grote aantallen gemaakt worden. Daardoor kunnen wij prijzen per afdruk hanteren waar uw eigen reproafdeling maar moeilijk aan kan tippen. Een kleine machine al helemaal niet! En dan hebben we het nog niet over de tijd die uw personeel kwijt is met het kopiëren of, in het geval van een interne reproafdeling, de vaste personeelskosten, onafhankelijk van het aantal kopieën die gemaakt worden.
Onze prijzen per afdruk zijn inclusief de personeelskosten!

Levertijd:

Een vaker gehoord argument is dat intern een aantal kopietjes sneller gemaakt is. Dat gaat misschien op voor een tiental kopieën. Maar bij grotere aantallen kunnen wij het vaak sneller én goedkoper, zeker als u gebruik maakt van één van onze interessante abonnementen.

Door onze compacte maar flexibele organisatie kunnen wij gemakkelijk inspringen op onverwachte spoedklussen waar u zelf wellicht geen capaciteit voor hebt of mensen vrij wilt maken. Op 5000 kopieën A4 zwart /wit hoeft u écht geen dag te wachten. We maken ze in een uurtje.

Drukkervanderegio.nl, uw professionele partner in repro en drukwerk

Wij zijn er van overtuigd dat we een goed, snel en voordelig alternatief zijn voor eigen repro-afdelingen en eigen kopieerapparatuur. Neem de proef op de som en overtuig uzelf van het voordeel en het gemak van een abonnement dat bij uw behoefte past. U kunt uw repro-werk met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn er immers dagelijks mee bezig!

Halen/brengen, aanleveren:

Tegen een geringe vergoeding kunnen we uw order ophalen en weer bezorgen. Steeds vaker wordt ook per e-mail aangeleverd. Om alles in goede banen te leiden, vragen we u vooraf contact op te nemen over de voorwaarden van aanleveren. We kunnen u dan tevens adviseren over de opmaak en gebruik van de juiste printer-programmatuur.

Het abonnement gaat in op het moment dat het volledig is voldaan. Betaling geschiedt op rekening voordat u het in gebruik neemt, of contant in ons bedrijf aan de Rijkevoortseweg 5a te Boxmeer.
 

Content tabslide-back