kleurslogan-01

home > allerlei

Ons bedrijf


Synergie
[Synergie (Grieks: synergia, samenwerking) is een begrip wat een proces beschrijft waarbij het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen]

Fortrass.nl is ontstaan door het bundelen van de jarenlange praktijkervaringen van een foto- en reclamestudio, drukkerij en een repro- en kopieerbedrijf. Als geen ander weten wij wat de kosten voor het drukken, plotten en printen zijn, op welke machine uw opdracht het meest efficient uitgevoerd kan worden en welke aanpak dus de beste prijs kan bewerkstelligen.

Onze kracht

Het leveren van ontwerp en kwaliteitsdrukwerk tegen sterk concurrerende prijzen.
Dat is waar Drukkerijfortrass.nl voor staat. U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke drukwerkopdrachten. En u zult niet de eerste klant zijn waarbij middels inter-actief overleg, opdrachten vanuit een geheel nieuw perspectief worden bekeken en met het combineren van onze orders zeer sterk op kosten bespaard kan worden.

Design

De ontwerpers van Fortrass.nl zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van zeer uiteenlopende communicatie-uitingen voor verschillende media.
Zo kunt u bij Fortrass.nl terecht voor het design van onder andere:

Design komt voort uit synergie

Van belang voor een goed design is de synergie tussen u als opdrachtgever en onze creatieve medewerkers.
Het voornaamste doel is om te komen tot een creatief en eigentijds ontwerp binnen een vooraf overeengekomen budget. Daarvoor zijn een duidelijke briefing, goede planning en kostenbewaking noodzakelijk. Uiteraard krijgt u gedurende het gehele proces professionele begeleiding van de specialisten van onze ontwerpafdeling.

Uw ontwerp of nieuwe logo laten verzorgen door de ontwerpafdeling van Fortrass.nl?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op. Naast het ontwerp, verzorgt Fortrass.nl ook het drukwerk.

Onafhankelijk

Fortrass.nl opereert geheel zelfstandig en onafhankelijk. Is ook niet gebonden aan de hoge kosten van eigen drukpersen en bijkomend personeel. Hierdoor kunnen we u te allen tijde een concurrerende prijs bieden.

Mocht u uw product of de juiste oplage niet aantreffen op drukkervanderegio.nl, neem dan snel contact op!


 

 

Content tabslide-back