kleurslogan-01

home > allerlei > familie drukwerk

Familiedrukwerk


Hebben jullie de trouwkaart die perfect bij jullie past nog niet gevonden?

Dan is het misschien een goed idee om jullie trouwkaart zelf te ontwerpen. Dit kan heel eenvoudig zijn en scheelt vaak ook behoorlijk in de kosten. Wat steeds vaker wordt gebruikt is het toepassen van jullie eigen foto's voor een trouwkaart. Je kan er ook over nadenken om met je eigen ontwerp bij ons binnen te stappen.

Op internet zijn eigenlijk maar weinig echt unieke trouwkaarten te vinden. Je komt steeds weer bij dezelfde uitgevers uit, dus daar wordt je ook niet echt door geïnspireerd. En als je pech hebt, stuurt je nichtje of verre kennis dezelfde kaart als die jullie hebben uitgekozen.

Zoek niet verder, maar denk er samen met je partner over om een echt originele kaart te (laten) ontwerpen.
Wij kunnen jullie er goed mee helpen en vaak is het zelfs goedkoper dan een standaard kaart, gekozen uit een dik boek. We hebben vele voorbeelden in huis zodat je goed kan zien welke kwaliteit je kunt verwachten en we tonen vrijblijvend de verschillende opties wat betreft materiaal en bijpassende enveloppen.


Zoek je een leuke geboortekaart of uitnodiging voor een feestje, jubileum of andere gelegenheid?
Dan geldt natuurlijk hetzelfde. Wil je een kaart versturen waar je helemaal achter staat, zorg dan dat je een goede keuze maakt. Wij helpen je er graag mee. We ontwerpen in huis maar hebben ook voorbeelden liggen van externe ontwerpers waarmee we je graag in contact brengen.

geboortekaart Kijk op contact voor meer informatie, contactgegevens en de juiste mailadressen.

 

 

Content tabslide-back